Wie zijn wij?

Ik ben Mascha Postma-Haerkens, vanaf 1 mei 2021 ben ik de trotse eigenaresse van deze kapsalon in Malden. Samen met mijn man Maurice en onze 3 kinderen wonen wij in Nijmegen. Ik ben al ruim 20 jaar met veel plezier werkzaam in het kappersvak. Ik ben begonnen tijdens mijn opleiding bij Cosmo Hairstyling in Nijmegen. Ik heb daar 16 jaar gewerkt en heel veel geleerd. Ik heb daar een goede basis op kunnen bouwen, ook heb ik verschillende trainers en management cursussen mogen volgen. Na 16 jaar bij Cosmo te hebben gewerkt, ben ik voor een andere uitdaging gegaan. Zo kreeg ik de kans om te gaan werken bij kapper de Krul in Lent. Van een stadse kapsalon naar een dorpse kapsalon. Ook daar heb ik veel geleerd. Zo heb ik daar geleerd dat een kleine kapsalon ook veel voordelen heeft. Het klantencontact is persoonlijker en de huiselijke sfeer is heel gezellig. In de loop der jaren heb ik mijn eigen visie gecreëerd en vindt het heel belangrijk dat elke klant tevreden de deur uitgaat. Dat de klanten een eerlijk advies krijgen over hun haar en hoe ze het thuis het beste kunnen verzorgen en stylen. Ook wil ik graag een relaxte en gezellige sfeer creëren zodat iedereen zich op hun gemak voelt in de salon. 

Ik zie u graag in de salon om mijn passie met u te delen. 

De koffie/thee staat altijd klaar. 

Ik ben aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

 

 

 

Mijn naam is Michelle, al ruim 12 jaar werk ik met veel plezier in het kappersvak. Alles wat met het kappersvak te maken heeft vind ik hartstikke leuk. Het contact met klanten en ook het zien hoe mensen met mooi haar en een blij gezicht de salon verlaten geeft mij erg veel voldoening.

Ik vind het heel leuk om met lang haar te werken. Ik vind het dan ook fantastisch om het totale plaatje te creëren. Voor zowel kleurtechnieken als de laatste knip trends kunt u bij mij terecht.

Mijn specialiteit is wenkbrauwen epileren met touw, hierdoor behouden de wenkbrauwen een hele mooie strakke vorm.

Ik luister nauwkeurig naar u wensen, en zal dan ook mijn advies geven. Graag tot snel bij ons in de salon.

 

Ik ben aanwezig op dinsdag-middag, woensdag, vrijdag en zaterdag.